Wijn is leuk. Wijn is niet spannend, voor grote mensen of mensen met zogenaamde ‘kennis’. Some of Lynn brengt wijn bij jou thuis. Met ons concept Wijnproeverij Noord-Holland willen wij de wereld van wijn toegankelijk, herkenbaar en leuk maken. En dat op jouw eigen locatie!

Wijnproeverij door Some of Lynn

Arrangement

Wijnproeverij Noord-Holland is een wijnproeverij bij jou. Dit kan bij jou thuis zijn, in de tuin of op een bedrijfslocatie. Ons doel is om iedereen op een toegankelijke manier, leuke informatie te geven omtrent wijn.

Wijnproeverij Noord-Holland wordt volledig op maat gemaakt. Voorkeur voor meer of minder wijnen of een specifiek land? Uiteraard is dit geen probleem. Misschien wil jij in jouw Wijnproeverij Noord-Holland wel alleen witte, rose of rode wijnen of verschillende soorten bubbels – denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest. Alles kan!

Invulling

Om je een idee te geven hoe een Wijnproeverij Noord-Holland eruit kan zien schetsen wij graag de volgende invulling:

7 Verschillende, kwalitatief uitstekende wijnen
Onze wijnen komen bij kwaliteitsimporteurs en -winkels vandaan. Elke wijn is met zorg uitgezocht en geproefd met als doel verschillende processen en landen toe te kunnen lichten. En hoe kan dat nou beter dan deze verschillen naast elkaar te proeven?

Op jullie eigen locatie
Some of Lynn heeft in de basis geen eigen locatie, dus maken wij graag gebruik van die van jullie. Alles is geschikt, mits het aantal personen past. Je kan denken aan een tuin, eetkamer, woonkamer of op jou bedrijf in de kantine, kantoortuin of gewoon in de hal. Samen vinden wij wel een mooi plekje voor jullie Wijnproeverij Noord-Holland. Toch geen mogelijkheid? Some of Lynn helpt graag. Ooit wel eens een Wijnproeverij in een wijngaard gehad?

Uitleg over de wijnen en herkomst
Uiteraard willen jullie wel wat meer weten of deze zo bijzondere, zorgvuldig samengestelde wijnen. Bij een Wijnproeverij Noord-Holland is dat wel het minste wat je kan verwachten! Met behulp van schema’s, afbeeldingen en een kleine presentatie maakt Some of Lynn jullie graag wegwijs in de wereld van vinificatie-processen, terroirs en druiven. Niet te ingewikkeld met te veel vaktermen, gewoon leuk.

Uitbreidingsmogelijkheden
Toch wat meer wijnen, of wat minder? Geen enkel probleem. Iedereen heeft zijn eigen wensen en met een Wijnproeverij mag je die allemaal aangeven. Wil je misschien toch een dessertwijn aan het eind of misschien een likeurtje? Ook dat is geen probleem. Geef het gewoon even aan bij jouw reservering en wij regelen het.

Riedel Glaswerk
Goede wijn wordt in goed glaswerk geschonken. En ja; dat verschil proef je echt. Bij de Wijnproeverij Noord-Holland willen wij jullie de beste ervaring bieden, daarom schenken wij de wijnen in Riedel glaswerk. Want een goede wijn zal nooit volledig tot zijn recht komen in een verkeerd glas!

Vanaf 8 personen
Om onze Wijnproeverij Noord-Holland scherp aan te kunnen bieden moeten wij een minimum aantal personen (of prijs) aanhouden. In dit geval hebben wij die gezet op 8 personen. Past dit niet? Bel anders even, wie weet kunnen wij wat anders leuk aanbieden.

Prijs

De prijs voor een Wijnproeverij Noord-Holland gaat vanaf € 35,- per persoon, inclusief btw. De proeverijen worden op maat gemaakt en afhankelijk van de wensen kunnen de prijzen enigszins wijzigen. Hiervoor kan je bellen naar 06 3616551 of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de wensen goed af te stellen en een passende offerte te maken.

Some of Lynn

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Na een aantal jaar in de horeca rondgelopen te hebben was de stap naar wijnen niet zo groot en zodoende is hier Some of Lynn!

De wijnwereld is een lastige wereld. Veel mensen beweren veel kennis te hebben en roepen heel veel – en vooral hard – hoe ingewikkeld het wel niet is. Dat is jammer, want wijn is helemaal niet zo spannend. Wijn is mooi, interessant en je kan altijd blijven leren. Zo heeft Lynn doorgeleerd na het halen van haar wijnbrevet, met WSET (Wine Spirit Eductation Trust) 3, de ‘Advanced Course’.

Uitgeleerd; zeker nooit. Kenner; eerder een liefhebber.

Dus wat zegt dat? Wij hebben geen Vinoloog in huis en ook geen Sommelier. Daarentegen is er zeker wél kennis in huis, maar als we die specifieke kennis moeten benoemen houden wij dat toch liever op wijnentertainment. Wij brengen wijn én plezier. Geven duidelijke uitleg maar maken het niet langdradig en saai. Want ja, wijn is leuk. Tijdens een Wijnproeverij op Locatie maken wij met een kleine presentatie, afbeeldingen en schema’s en het proeven van verschillende wijnen de wijnwereld toegankelijk. Iedereen mag zijn of haar ongezouten mening geven en niks is fout. Want weet je; smaak is persoonlijk.


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!