Naast Wijnproeverijen en -ervaringen biedt Some of Lynn ook producten aan, waaronder relatiegeschenken in en rond Alkmaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijnkisten, met of zonder wijn, dubbel of enkel en bedrukt of onbedrukt! Maar je kan uiteraard ook gewoon aan een mooi flesje wijn denken, of een tasje of cadeauverpakking in de breedste zin van het woord.

Some of Lynn

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Na een aantal jaar in de horeca rondgelopen te hebben was de stap naar wijnen niet zo groot en zodoende is hier Some of Lynn!

De wijnwereld is een lastige wereld. Veel mensen beweren veel kennis te hebben en roepen heel veel – en vooral hard – hoe ingewikkeld het wel niet is. Dat is jammer, want wijn is helemaal niet zo spannend. Wijn is mooi, interessant en je kan altijd blijven leren. Zo heeft Lynn doorgeleerd na het halen van haar wijnbrevet, met WSET (Wine Spirit Eductation Trust) 3, de ‘Advanced Course’.

Uitgeleerd; zeker nooit. Kenner; eerder een liefhebber.

Naast Wijnproeverijen biedt Some of Lynn ook Relatiegeschenken! Niet alleen een Wine experience dus, maar ook de Give Aways. Voor bedrijven, maar ook particulier, lees vooral even verder naar onze aanpak.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Telefonische intake
Om zo veel mogelijk jullie wensen tegemoet te komen voor de relatiegeschenken, doen wij graag een telefonische intake. Neem contact met ons op via de mail en wij bellen jullie wanneer het uitkomt, of je kan natuurlijk zelf bellen!
Tijdens dit telefoongesprek zullen wij zoveel mogelijk van de wensen proberen vast te stellen: Waar ben je naar op zoek, welke hoeveelheid, voor welke gelegenheid en wat sluit aan bij jullie wensen. Welke wijn willen jullie en vooral niet te vergeten; in welke prijsklasse?

Prijs
Na de telefonische intake gaan wij aan de slag voor jouw relatiegeschenken in en rondom Alkmaar! We gaan bij de betreffende leveranciers informeren, kijken wat de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan zullen wij een prijs communiceren. Uiteraard wordt hierbij jullie budget in acht genomen. Toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Wij kijken gewoon verder tot wij het perfecte relatiegeschenk hebben gevonden.

Ontwerp
Wanneer de wensen en de prijs zijn afgestemd komt het ontwerp: deze zullen wij per mail delen en pas definitief maken als het ontwerp is goedgekeurd. Toch andere kleuren of wel of geen logo? Omdat een relatiegeschenk zeer persoonlijk is willen wij vooraf zoveel mogelijk afstemmen, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Levering
De levering gaat volledig in overleg. Wanneer komt het uit, brengen of halen, wij zullen dit allemaal met jullie bespreken. Dit betreft uiteraard ook de datum dat de Relatiegeschenken Alkmaar geleverd worden.

Bij Some of Lynn doen wij aan maatwerk: niet alleen bij relatiegeschenken in Alkmaar en omgeving, maar ook onze Wijnproeverijen worden volledig naar wens en op maat ingericht!
Ons doel is om wijnen met zoveel mogelijk passie, maar zeer toegankelijk, bij mensen thuis te krijgen. Benieuwd wat wij nog meer kunnen bieden? Neem maar een kijkje op de site of bel voor een (telefonische) afspraak!

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverijen niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons ook bezig met evenementen, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij spreken jou graag snel!