Wijnuitje

Some of Lynn houdt zich bezig met wijnervaringen; niet alleen bij jullie thuis/op het bedrijf in de vorm van een wijnproeverij, maar ook in de vorm van een Wijnuitje! Een Wijnuitje in Alkmaar, Heerhugowaard of Langedijk, het kan ons nooit te gek. Denk aan proeverijen op unieke locaties of bijvoorbeeld in combinatie met een dag vullend programma.

Wijnproeverij door Some of Lynn

Wijn is leuk. Wijn is niet spannend, voor grote mensen of mensen met zogenaamde ‘kennis’. Some of Lynn brengt wijn bij jou. Wij willen de wereld van wijn toegankelijk, herkenbaar en leuk maken. En dat op jullie eigen manier!

Een Wijnuitje kan volledig naar wens worden ingericht. Op een wijngaard, een boot of een vergaderlocatie naar keuze, wij denken graag met jullie mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een Wijnuitje!

LangedijkerUitje

Wil je wat meer dan alleen een Wijnuitje en bijvoorbeeld ook activiteiten in en rondom Langedijk ondernemen? Wij werken met veel trots samen met LangedijkerUitje! Voor activiteiten rondom een Wijnproeverij slaan wij graag de handen ineen om tot een mooi dagprogramma voor jullie te komen!

Een zakelijk uitje? Vergaderen in een ontspannen sfeer, weer eens wat anders? Some of Lynn heeft ook een mooie bijdrage aan de Langedijker Vergadersloep van LangedijkerUitje mogen brengen:

Blote Buiten Vergaderen – een tikkeltje over de top

Dit arrangement in inclusief:
– Privé sloep met jouw eigen gezelschap;
– Jullie eigen professionele schipper (incl. de mooiste verhalen indien gewenst);
– Vaartocht 4,5u door het unieke Rijk der Duizend Eilanden;
– Voor anker midden in het Blote Buiten;
– Verse koffie & thee;
– Kakelverse Petit Fours of macarons van de banketbakker;
– Koude kletsers, wijntjes, frisjes, sapjes;
– Watertjes;
– Schrijfwaar;
– Schrijfblokken;
– Powerbank;
– JBL Bluetooth box;
– Lekker zittende banken;
– Rondzit met tafel in het midden;
– Professionele wijnproeverij van 5 prijswinnende wijnen/ bubbels op geheim eiland;
– Jullie eigen wijn entertainer, ze is leuk, goedlachs en ze heeft zoveel kennis;
– Kakelverse Italiaanse worsten, hammetjes, crostini’s, olijven, aioli en kaas op een plankje;
– Dekens voor het iets koelere Blote Buiten;
– Incl. brandstof voor deze heerlijke tour;
– Alle verzekeringen die nodig zijn voor jullie groep en de sloep.

Min 6 en Max 8 pers.
Prijs p.p. 120.- p.p. ex. btw

Meer informatie over deze Langedijker Vergadersloep in combinatie met een Wijnuitje? Neem snel contact op met Ruby en ik zie jullie snel!

Some of Lynn

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Na een aantal jaar in de horeca rondgelopen te hebben was de stap naar wijnen niet zo groot en zodoende is hier Some of Lynn!

De wijnwereld is een lastige wereld. Veel mensen beweren veel kennis te hebben en roepen heel veel – en vooral hard – hoe ingewikkeld het wel niet is. Dat is jammer, want wijn is helemaal niet zo spannend. Wijn is mooi, interessant en je kan altijd blijven leren. Zo heeft Lynn doorgeleerd na het halen van haar wijnbrevet, met WSET (Wine Spirit Eductation Trust) 3, de ‘Advanced Course’.

Uitgeleerd; zeker nooit. Kenner; eerder een liefhebber.

Dus wat zegt dat? Wij hebben geen Vinoloog in huis en ook geen Sommelier. Daarentegen is er zeker wél kennis in huis, maar als we die specifieke kennis moeten benoemen houden wij dat toch liever op wijnentertainment. Wij brengen wijn én plezier. Geven duidelijke uitleg maar maken het niet langdradig en saai. Want ja, wijn is leuk. 


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!

Wijnproeverij AlkmaarWijnproeverij HeerhugowaardWijnproeverij BergenWijnproeverij op LocatieWijnproeverij Noord-Holland