Evenementen

Gastvrijheid in evenementen is ontzettend belangrijk; nét even dat stapje harder lopen voor je gasten om hun avond/dag/middag totaal onvergetelijk te maken! Daarom was het voor mij niet moeilijk om ‘Ja!’ te zeggen tegen een baan in de evenementenbranche en wat heb ik veel geleerd. Een compleet verzorgde dag voor 340 man, openingsfeesten, jubileumfeesten, maar ook knusse middagjes voor een wat kleiner gezelschap, alles kwam voorbij. Daarom heb ik besloten om naast mijn wijnactiviteiten mensen ook te ondersteunen in het organiseren van evenementen. Want ja, dat doe je niet elke dag!

Gastvrijheid in evenementen is ontzettend belangrijk; nét even dat stapje harder lopen voor je gasten om hun avond/dag/middag totaal onvergetelijk te maken!

Muziek, locatie, versiering, het kan allemaal net dat ene ding zijn waardoor een evenement een succes kan zijn. Maar waar moet je beginnen? Graag stellen wij onszelf beschikbaar als evenementenplanner en/of adviseur. Even een tweede paar ogen ernaar laten kijken, of wil je het compleet uit handen geven?


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!

Wijnproeverij Alkmaar, Wijnproeverij Heerhugowaard, Wijnproeverij Bergen, Wijnproeverij op Locatie, Wijnproeverij Noord-Holland