“Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn.”

Dat ben ik dus, maar ook nog veel meer. Lees mee wie Lynn nu precies is en hoe Some of Lynn tot stand is gekomen!

Some of Lynn heeft in de winter van 2019 concreet vorm gekregen. Dit ging langzaam, maar gestaag. Het begon daarentegen wat jaartjes eerder…

Mijn (Lynn) verhaal begint zoals zovelen: vanuit een bijbaantje in de horeca toch maar naar de horecaschool (Hospitality management) en uiteindelijk fulltime in een restaurant gaan werken. Door stages en werkervaring heb ik verschillende kanten van de horeca mogen zien en ervaren: een sterrenrestaurant, de hotellerie en zelfs een lunchroom, maar toch mijn draai nooit echt kunnen vinden. Uiteindelijk toch maar het ‘gewone’ werkende leven gaan leiden.

Wijn?

Via mijn opleiding heb ik de kans gehad om mijn SDEN 2 (wijnoorkonde) te halen en zo ben ik doorgestroomd naar SDEN 3 (wijnbrevet). Uiteindelijk met succes de ietswat onorthodoxe Engelstalige opleiding WSET 3 (advanced course) ‘with Merit’ afgerond.

En toen was het 2019! (Ondernemers)bloed kruipt waar het niet gaan kan en zodoende toch maar eens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om als freelancer in de wijn – in de breedste zin van het woord – aan de slag te gaan. Fijne gesprekken gevoerd, veel gespard met de wederhelft en professionals uit het vak en uiteindelijk 28 februari 2019 officieel de ‘stap’ genomen!

En toen..

Nu ben ik hier: een eigen website, klanten en nog steeds barstensvol idee├źn! Some of Lynn bruist en is alleen nog maar aan het groeien!

Wat kan je verwachten van ons? Denk aan:
Wijnproeverijen
– Cursussen
– Verkoop
Relatiegeschenken

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverijen niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons ook bezig met evenementen, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij spreken jou graag snel!