Welkom bij Some of Lynn, jouw partner voor onvergetelijke wijnervaringen!

Bij Some of Lynn geloven we dat wijn een bron van plezier en ontdekking moet zijn, zonder ingewikkelde etiquette of snobisme. Onze passie voor wijn heeft ons geïnspireerd om wijnproeverijen op locatie aan te bieden die zowel leuk als toegankelijk zijn voor iedereen, van beginners tot enthousiaste wijnliefhebbers.

Onze Missie

Onze missie is om de wereld van wijn toegankelijk te maken voor iedereen die nieuwsgierig is en graag meer wil leren, zonder intimidatie of oordeel. We willen een omgeving creëren waarin je op een ontspannen en plezierige manier kunt genieten van wijn, ongeacht je voorkennis. Of je nu een particulier evenement organiseert of een bedrijfsbijeenkomst wilt verlevendigen, we streven ernaar om jou en je gasten een onvergetelijke wijnervaring te bieden.

Onze Aanpak

Bij Some of Lynn leggen we de nadruk op het delen van kennis, het verkennen van smaken en het genieten van elkaars gezelschap. Onze wijnproeverijen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een selectie van kwaliteitswijnen die zowel klassieke variëteiten als verrassende ontdekkingen omvatten. Tijdens de proeverijen delen we boeiende verhalen over de wijnen, delen we praktische tips en bieden we een interactieve ervaring waarin je zelf kunt ontdekken wat jouw smaakpapillen prikkelt.

Onze Toewijding

Bij Some of Lynn streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We selecteren zorgvuldig elke wijn die in onze proeverijen wordt opgenomen, met aandacht voor kwaliteit, smaak en diversiteit. We hechten ook veel waarde aan gastvrijheid en klanttevredenheid. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden door de wondere wereld van wijn, en we zorgen ervoor dat je proeverij op locatie een onvergetelijke ervaring wordt.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Some of Lynn en je te laten genieten van een wijnervaring vol plezier, ontdekking en genot. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte wijnproeverij op locatie te plannen!

Over Lynn (eigenaar)

Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Maar dat is nog lang niet alles. Lees verder om meer te weten te komen over wie Lynn precies is en hoe Some of Lynn tot stand is gekomen!

Lynn’s verhaal begon zoals dat van velen: vanuit een bijbaantje in de horeca besloot ze uiteindelijk naar de horecaschool (Hospitality Management) te gaan en fulltime in een restaurant te gaan werken. Door stages en werkervaring heeft ze verschillende facetten van de horeca mogen ontdekken, variërend van een sterrenrestaurant en de hotellerie tot zelfs een lunchroom. Toch kon ze nooit echt haar draai vinden. Uiteindelijk besloot ze het ‘normale’ werkende leven te leiden.

Maar wijn? Daar lag haar passie. Tijdens haar opleiding kreeg Lynn de kans om haar SDEN 2 (wijnoorkonde) te behalen, waarna ze doorging naar SDEN 3 (wijnbrevet). Uiteindelijk rondde ze met succes de ietswat onorthodoxe Engelstalige opleiding WSET 3 (advanced course) af, met het resultaat ‘with Merit’.

En toen was het 2019! Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, en Lynn besloot te verkennen wat de mogelijkheden waren om als freelancer in de wijn – in de breedste zin van het woord – aan de slag te gaan. Na inspirerende gesprekken en veel overleg met haar partner en professionals uit het vak, zette ze op 28 februari 2019 officieel de ‘stap’.

Lynn van Wonderen

Over Romy

Ik ben Romy, geboren en opgegroeid in Spanje, maar sinds 2010 woonachtig in het prachtige Bergen, NH. Mijn carrière begon in de horeca, waar natuurlijk mijn passie voor wijn begon.

Na het afronden van mijn opleiding (WSET) ben ik gaan werken als Sommelier bij een van de beste hotels van Amsterdam, het Conservatorium Hotel. Hier kreeg ik de kans om de meest prachtige en bijzondere wijnen van over de hele wereld te openen en te serveren aan onze gasten.

Na de uitbraak van de coronapandemie heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik nu werkzaam als Sales medewerker voor een groothandel. Ondanks deze verandering deel ik nog steeds graag mijn wijnkennis en passie door het geven van proeverijen, waarbij ik mensen een leuke middag of avond wil bezorgen.