Wijnplein

Wijnplein Najaarsproeverij
Wanneer: zondag 17 november
Tijden: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Poppodium B3, Beverplein 3 te Sint Pancras
Entree: Gratis!

Graag nodigen wij jullie bij deze uit voor een open wijnproeverij op zondag 17 november. Poppodium B3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en zij bieden mij de kans om deze dag te faciliteren voor de wijnboeren/importeurs waar ik zo’n goede band mee heb opgebouwd. Iedereen verdient een beetje waardering en op deze manier wil ik ze de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom. Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de feestdagen, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Najaarsproeverij.

Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen ze persoonlijk bij jullie bezorgen. Bezorgen kan op afspraak en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer bezorgt.

De leveranciers welke er gaan staan hou ik nog even als verrassing, maar hou mijn social media in de gaten voor het nieuws.

Wijnplein


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag wijnproeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! Wijnproeverij in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard en tevens vinden jullie onze wijnproeverijen in heel Noord-Holland! Naast wijnproeverijen houden wij ons bezig met evenementenorganisatie, wijnuitjes en assistentie op evenementen.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij wijnproeverijen !

Wijnproeverij Alkmaar, Wijnproeverij Heerhugowaard, Wijnproeverij op Locatie