Wijnplein Some of Lynn
Wanneer: 12 maart 2023
Tijden: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Poppodium B3, Beverplein 3 te Sint Pancras
Entree: Gratis!

Na het succes van de Najaarsproeverij is het tijd voor een vervolg; een heuse Voorjaarsproeverij!

5 importeurs staan weer voor jullie klaar om hun heerlijke wijnen te laten proeven. Mooie verhalen, duidelijke uitleg en unieke wijnen, alles in het teken van het komende voorjaar.

Zet hem in je agenda:

Graag nodigen wij jullie bij deze uit voor het Wijnplein op zondag 12 maat 2023. Poppodium B3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en zij bieden mij de kans om deze dag te faciliteren voor de importeurs waar ik graag een podium aan bied. Op deze manier wil ik importeurs – groot, klein, bekend of onbekend – de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom. Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de zomer, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Voorjaarsproeverij.

Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen persoonlijk met jullie een afspraak maken om ze op te halen. Bezorgen kan vanaf een minimale hoeveelheid en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer geleverd.

Leveranciers:

Amico del Vino | Italië
Wijntjeproeven | Frankrijk en Spanje
Toffe Wijnen | Duitsland
Turks Wijnhuis | Turkije
Proef Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverijen niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons ook bezig met evenementen, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij spreken jou graag snel!