Wijnplein Some of Lynn
Wanneer: Zondag 15 oktober 2023
Tijden: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Poppodium B3, Beverplein 3 te Sint Pancras
Entree: Gratis!

Na het succes van de Voorjaarsproeverij in maart is het weer tijd voor de derde editie; de Najaarsproeverij!

De importeurs staan weer voor jullie klaar om hun heerlijke wijnen te laten proeven. Mooie verhalen, duidelijke uitleg en unieke wijnen, alles in het teken van de komende winter.

Zet hem in je agenda:

Graag nodigen wij jullie bij deze uit voor het Wijnplein op zondag 15 oktober 2023. Poppodium B3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en zij bieden mij de kans om deze dag te faciliteren voor de importeurs waar ik graag een podium aan bied. Op deze manier wil ik importeurs – groot, klein, bekend of onbekend – de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom. Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de feestdagen, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Najaarsproeverij.

Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen persoonlijk met jullie een afspraak maken om ze op te halen. Bezorgen kan vanaf een minimale hoeveelheid en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer geleverd.

Leveranciers: Hou de website of socials in de gaten