Portproeverij

Portproeverij

Wijn is leuk, maar port ook! Port is niet spannend, voor grote (of oude?) mensen of mensen met zogenaamde ‘kennis’. Some of Lynn brengt ook port bij jou thuis! Met ons concept Portproeverij willen wij de wereld van port toegankelijk, herkenbaar en leuk maken. En dat op jouw eigen locatie!

Wijnproeverij door Some of Lynn

Arrangement

Portproeverij is een (je raadt het al) portproeverij bij jou. Dit kan bij jou thuis zijn, in de tuin of op een bedrijfslocatie. Ons doel is om iedereen op een toegankelijke manier, leuke informatie te geven omtrent port.

De portproeverij wordt volledig op maat gemaakt. Voorkeur voor meer of minder of een specifieke wens? Uiteraard is dit geen probleem. Misschien wil jij in jouw Portproeverij wel alleen rode port of juist ‘port’ (maar dan anders) uit andere landen. Alles kan!

Invulling

Om je een idee te geven hoe een Portproeverij eruit kan zien schetsen wij graag de volgende invulling:

Ongeveer 4 verschillende, kwalitatief uitstekende port
Onze port komt bij kwaliteitsimporteurs en -winkels vandaan. Elke port is met zorg uitgezocht en geproefd met als doel verschillende processen toe te kunnen lichten. En hoe kan dat nou beter dan deze verschillen naast elkaar te proeven?
De hoeveelheden verschillende soorten port in een portproeverij worden in overleg besloten.

Op jullie eigen locatie
Some of Lynn heeft in de basis geen eigen locatie, dus maken wij graag gebruik van die van jullie. Alles is geschikt, mits het aantal personen past. Je kan denken aan een tuin, eetkamer, woonkamer of op jou bedrijf in de kantine, kantoortuin of gewoon in de hal. Samen vinden wij wel een mooi plekje voor jullie Portproeverij. Toch geen mogelijkheid? Some of Lynn helpt graag. Ooit wel eens een portproeverij in een wijngaard gehad? Kijk anders ook eens bij Wijnuitje!

Uitleg over de wijnen en soorten
Uiteraard willen jullie wel wat meer weten of deze zo bijzondere, zorgvuldig samengestelde soorten port. Bij een Portproeverij is dat wel het minste wat je kan verwachten! Met behulp van schema’s, afbeeldingen en een kleine presentatie maakt Some of Lynn jullie graag wegwijs in de wereld van Ruby’s, Tawny’s en Late Bottles Vintages! Niet te ingewikkeld met te veel vaktermen, gewoon leuk.

Uitbreidingsmogelijkheden
Toch wat meer port, of wat minder? Geen enkel probleem. Iedereen heeft zijn eigen wensen en met een Portproeverij mag je die allemaal aangeven. Wil je misschien toch een dessertwijn aan het eind of misschien een likeurtje? Ook dat is geen probleem. Geef het gewoon even aan bij jouw reservering en wij regelen het.

Riedel Glaswerk
Goede wijn wordt in goed glaswerk geschonken. En ja; dat verschil proef je echt. Bij de Portproeverij willen wij jullie de beste ervaring bieden, daarom schenken wij de port in Riedel glaswerk. Want een goede wijn zal nooit volledig tot zijn recht komen in een verkeerd glas!

Vanaf 8 personen
Om onze Portproeverij scherp aan te kunnen bieden moeten wij een minimum aantal personen (of prijs) aanhouden. In dit geval hebben wij die gezet op 8 personen. Past dit niet? Bel anders even, wie weet kunnen wij wat anders leuk aanbieden

Prijs

De prijs voor een Portproeverij wordt speciaal op maat gemaakt. Hiervoor kan je bellen naar 06 3616551 of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de wensen goed af te stellen en een passende offerte te maken.

Some of Lynn

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Na een aantal jaar in de horeca rondgelopen te hebben was de stap naar wijnen niet zo groot en zodoende is hier Some of Lynn!

De wijnwereld is een lastige wereld. Veel mensen beweren veel kennis te hebben en roepen heel veel – en vooral hard – hoe ingewikkeld het wel niet is. Dat is jammer, want wijn is helemaal niet zo spannend. Wijn is mooi, interessant en je kan altijd blijven leren. Zo heeft Lynn doorgeleerd na het halen van haar wijnbrevet, met WSET (Wine Spirit Eductation Trust) 3, de ‘Advanced Course’.

Uitgeleerd; zeker nooit. Kenner; eerder een liefhebber.

Dus wat zegt dat? Wij hebben geen Vinoloog in huis en ook geen Sommelier. Daarentegen is er zeker wél kennis in huis, maar als we die specifieke kennis moeten benoemen houden wij dat toch liever op wijnentertainment. Wij brengen wijn én plezier. Geven duidelijke uitleg maar maken het niet langdradig en saai. Want ja, wijn (en port) is leuk. Tijdens een portproeverij maken wij met een kleine presentatie, afbeeldingen en schema’s en het proeven van verschillende port de wereld hiervan toegankelijk. Iedereen mag zijn of haar ongezouten mening geven en niks is fout. Want weet je; smaak is persoonlijk.


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!