Langedijkse Wijnproeverij

In het mooiste stukje van Noord-Holland vind je Langedijk, en in Langedijk? Mij! Een echte Langedijkse, met echt Langedijkse trots. En hoe kan ik dat beter uiten dan door een echte Langedijkse Wijnproeverij, van Wijndomein de Koen?


Verlof!

Vanaf juni is Lynn met zwangerschapsverlof! Dit betekent dat er in ieder geval tot en met augustus geen (wijn)proeverijen plaats kunnen vinden. Per mail blijven wij uiteraard gewoon bereikbaar. Mochten er vragen, bestellingen of andere zaken zijn waarbij wij kunnen helpen, dan horen wij dit graag. 

Liefs,
Lynn, Max en de (niet zo) Kleine Druif


Nieuw!

Some of Lynn biedt in samenwerking met Wijndomein de Koen geschenkpakketten aan, voor jezelf of een ander! Dé plek om de wijnen van Wijndomein de Koen online te kopen! Lees snel verder.


Arrangement

Langedijkse Wijnproeverij is een wijnproeverij bij jou. Dit kan bij jou thuis zijn, in de tuin of op een bedrijfslocatie. Ons doel is om iedereen op een toegankelijke manier, leuke informatie te geven omtrent wijn.

Invulling

Om je een idee te geven hoe een Langedijkse Wijnproeverij eruit kan zien schetsen wij graag de volgende invulling:

6 Verschillende, kwalitatief uitstekende wijnen
Onze wijnen komen bij Wijndomein de Koen vandaan. Elke wijn is met zorg uitgezocht en geproefd met als doel de verschillen toe te kunnen lichten. En hoe kan dat nou beter dan deze verschillen naast elkaar te proeven?

Op jullie eigen locatie
Some of Lynn heeft in de basis geen eigen locatie, dus maken wij graag gebruik van die van jullie. Alles is geschikt, mits het aantal personen past. Je kan denken aan een tuin, eetkamer, woonkamer of op jou bedrijf in de kantine, kantoortuin of gewoon in de hal. Samen vinden wij wel een mooi plekje voor jullie Langedijkse Wijnproeverij. Toch geen mogelijkheid? Some of Lynn helpt graag. Ooit wel eens een Wijnproeverij in een wijngaard gehad?

Uitleg over de wijnen en herkomst
Uiteraard willen jullie wel wat meer weten of deze zo bijzondere, zorgvuldig samengestelde wijnen. Bij een Langedijkse Wijnproeverij is dat wel het minste wat je kan verwachten! Met behulp van schema’s, afbeeldingen en een kleine presentatie maakt Some of Lynn jullie graag wegwijs in de wereld van vinificatie-processen, terroirs en druiven. Niet te ingewikkeld met te veel vaktermen, gewoon leuk.

Uitbreidingsmogelijkheden
Toch wat meer wijnen, of wat minder? Geen enkel probleem. Iedereen heeft zijn eigen wensen en met een Wijnproeverij mag je die allemaal aangeven. Wil je misschien toch een dessertwijn aan het eind of misschien een likeurtje? Ook dat is geen probleem. Geef het gewoon even aan bij jouw reservering en wij regelen het.

Riedel Glaswerk
Goede wijn wordt in goed glaswerk geschonken. En ja; dat verschil proef je echt. Bij de Langedijkse Wijnproeverij willen wij jullie de beste ervaring bieden, daarom schenken wij de wijnen in Riedel glaswerk. Want een goede wijn zal nooit volledig tot zijn recht komen in een verkeerd glas!

Vanaf 8 personen
Om onze Langedijkse Wijnproeverij scherp aan te kunnen bieden moeten wij een minimum aantal personen (of prijs) aanhouden. In dit geval hebben wij die gezet op 8 personen. Past dit niet? Bel anders even, wie weet kunnen wij wat anders leuk aanbieden.


Nieuwtje! In verband met de huidige, bijzondere situatie, bieden wij onze proeverijen tijdelijk aan vanaf 4 personen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en wij stellen gezamenlijk een arrangement samen.

Prijs

De prijs voor een Langedijkse Wijnproeverij wordt speciaal op maat gemaakt. Hiervoor kan je bellen naar 06 3616551 of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de wensen goed af te stellen en een passende offerte te maken.

Some of Lynn

Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Lynn is een jonge vakvrouw met passie voor muziek, lekker eten en wijn. Na een aantal jaar in de horeca rondgelopen te hebben was de stap naar wijnen niet zo groot en zodoende is hier Some of Lynn!

De wijnwereld is een lastige wereld. Veel mensen beweren veel kennis te hebben en roepen heel veel – en vooral hard – hoe ingewikkeld het wel niet is. Dat is jammer, want wijn is helemaal niet zo spannend. Wijn is mooi, interessant en je kan altijd blijven leren. Zo heeft Lynn doorgeleerd na het halen van haar wijnbrevet, met WSET (Wine Spirit Eductation Trust) 3, de ‘Advanced Course’.

Uitgeleerd; zeker nooit. Kenner; eerder een liefhebber.

Dus wat zegt dat? Wij hebben geen Vinoloog in huis en ook geen Sommelier. Daarentegen is er zeker wél kennis in huis, maar als we die specifieke kennis moeten benoemen houden wij dat toch liever op wijnentertainment. Wij brengen wijn én plezier. Geven duidelijke uitleg maar maken het niet langdradig en saai. Want ja, wijn is leuk. Tijdens een Langedijkse Wijnproeverij maken wij met een kleine presentatie, afbeeldingen en schema’s en het proeven van verschillende wijnen de wijnwereld toegankelijk. Iedereen mag zijn of haar ongezouten mening geven en niks is fout. Want weet je; smaak is persoonlijk.


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!