High Wine Thuisbox

Een High Wine is een geweldige optie voor de gezellige momenten: van een verjaardag of feestelijke gebeurtenis tot gewoon een borrel met vrienden, collega’s of buren. Nu de opties wat beperkter zijn leek het ons – MamaMieppie en Some of Lynn – hét uitgelezen moment om de High Wine Thuisbox in het leven te roepen!

High Wine thuisbox

Invulling

Een samenwerking voor in de boeken! Miranda van MamaMieppie maakt de heerlijkste hapjes: de box bestaat uit 4 stuks hapjes per persoon, met een bakje olijfjes en borrelchampignons. Daarnaast heeft Lynn van Some of Lynn toegankelijke en verrukkelijke wijnen uitgezocht.

Hoe je de High Wine verder wilt invullen is aan jou: je hebt de keuze uit drie verschillende wijnen (bubbels, wit en rood) en je kan er voor kiezen om er 1, 2 of 3 wijnen bij de bestellen. Daarnaast kan je aangeven of je bijvoorbeeld met 2, 4 of 6 personen aan de borrel wilt!

Reserveren

Omdat de High Wine Thuisbox met zorg wordt bereid en samengesteld is een reservering nodig. Dit kan je bij MamaMieppie (06 4428 9001) van tevoren doen, waarna je te horen krijgt wanneer en waar je de High Wine Thuisbox kan ophalen. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

De High Wine Thuisbox is te bestellen vanaf € 27,50*!

*Deze prijs is gebaseerd op een High Wine voor 2 personen met een rode of witte wijn en is inclusief btw.

Voor verdere vragen over de High Wine Thuisbox kan je uiteraard even contact met ons opnemen en wij helpen je zo goed en snel mogelijk verder!


Some of Lynn is een initiatief van Lynn van Wonderen. Wij brengen graag (wijn)proeverijen en wijnadvies – toegankelijk – bij jullie thuis! (Wijn)proeverij niet alleen in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, maar door heel Noord-Holland! Naast (wijn)proeverijen houden wij ons bezig met evenementen, wijnuitjes, relatiegeschenken en verkoop van dranken.

Meer informatie over wat Some of Lynn voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op of kijk verder bij proeverijen!

Wijnproeverij Alkmaar, Wijnproeverij Heerhugowaard, Wijnproeverij Bergen, Wijnproeverij op Locatie, Wijnproeverij Noord-Holland